BEOORDELINGEN VAN KLANTEN

27 Januari 2020 Van Spectra Travel, A Corporate entertainment company.

 

Spectra heeft door de jaren heen Bob Ferguson en zijn bands Celtic Horizon en Beggars Row ingehuurd om veel van hun zakelijke klanten te vermaken. 

Bob is een natuurlijke charmeur, heeft een geweldige stem en speelt veel traditionele en eigentijdse liedjes met heel veel stijl. 

Bob heeft altijd plezier op het podium, vindt het heerlijk om met gasten om te gaan en verstaat de kunst om het publiek te lezen, zodat zij altijd het gevoel hebben dat zij een onderdeel van de show zijn. 

We vinden het heerlijk om Bob te laten spelen voor onze klanten!

 

 

14 Februari 2020. Vijverpark Festival Leeuwarden. 

Het is altijd leuk om Bob Ferguson op het podium te zien. Een goede zanger en het publiek wordt altijd bij het optreden betrokken. Als je zin hebt in goede muziek en veel plezier, dan is Bob ‘dé man’. Met heel veel variëteit aan liedjes! 

Menno Schilstra, 
Vijverpark Festival.

 

11 September 2019. Bob Ferguson concert

 

Onze vereniging organiseert, naast vele andere dingen, onder meer traditionele concerten, vooral regionale muziek van de Nederduitse cultuur. De Schotse en Keltische muziek passen erg goed bij dit programma. 

Bob Ferguson gaf ons met zijn muziek inzichten en indrukken in het dagelijkse leven 

van Schotland. In zijn ballades zong hij over liefde, de reislust, het landschap en de zee. 

Hij vermaakte het publiek op een geweldige manier, liep door de rijen toeschouwers door en moedigde iedereen aan om mee te zingen. 

Het publiek voelde zich letterlijk meegenomen naar de High- en Lowlands van Schotland en had daarbij het prachtige Schotse landschap in gedachten. 

We danken hem voor dit geweldige concert en we kijken ernaar uit om hem in de herfst weer te zien.

Richard Eckhoff Formand forening / forum Begegnungsstätte Heinrich-Kunst e.V.

22 Januar1 2020. Bob Ferguson Songwriter. 

De afgelopen jaren hebben we het genoegen gehad de Schotse muzikant Bob Ferguson op het podium te ontvangen. Hij is een heerlijke en vermakelijke muzikant. 

Met Bob in huis bent u verzekerd van een gezellige middag of avond. En de muziek die hij speelt is erg divers. 

Bob speelt Schotse en Ierse volksmuziek, maar ook zelfgemaakte liedjes. We kenden Bob al van concerten, waar hij speelde in onze folkclub met Beggars Row en Celtic Hearts. 

Maar ook zijn soloconcerten zijn van hoge kwaliteit. Dus als je de kans krijgt om hem op het podium te krijgen in je club, pub of festival .....?! Boek deze man!!! 

 

 

Klaas Vis 
Folkclub Oosterleek

29th January 2020. Privé-concert van Bob Ferguson Songwriter. 

Een erg speciale ervaring voor ons was het huisconcert dat voor de allereerste keer werd gehouden op een zondag in Juni. De artiest, jawel, was Bob Ferguson en wat werd het een geweldige dag. We hadden een tent gehuurd , onze eigen stoelen neergezet en hadden familie, vrienden, buren en vele andere mensen uitgenodigd voor een concert in de tuin. Niet iedereen kende Bob al, maar we kregen ontzettend veel leuke en positieve feedback. 

Iedereen was enthousiast over de muziek en de geweldige atmosfeer welke Bob creëerde. Het was een enorme leuke ervaring en Bob had niet veel nodig om de sfeer er in te krijgen. 

Bob wordt ten zeerste aanbevolen voor als iemand een feestje in gedachten heeft. Ik denk ook zeker niet dat dit de laatste keer is dat we dit hebben gedaan, daar ben ik zeker van! 

Gurli Møller Nielsen. 

24 Januari 2020. Bob Ferguson Troubadour. 

Stel je een langharige, vurige Schot voor in een kilt, met in zijn hand een gitaar en headset; een man die prachtig zingt, die alles geeft, waanzinnig plezier heeft en maakt en zich een weg baant tussen iedereen door. Het publiek is in vuur en vlam. Een échte troubadour in hart en nieren!!! 

Peter Allen, Cheers Old English Pub, Blokhus, Denmark.

3 Februari 2020. Corporate Event. 

 

Briljante zanger! Hartelijk dank voor een fantastische avond. 

 

 

Steven F, privé-evenement in Old Mill, Aviemore, PH25 3ED, Verenigd Koninkrijk

Join our mailing list for the latest news

get free MP3's when you sign up for my newsletters. Currently about two newsletters a year.