LATEST NEWS AND FUTURE PLANS

Join our mailing list for the latest news

get free MP3's when you sign up for my newsletters. Currently about two newsletters a year.

Bob's Facebook livestreams

Hallo allemaal, 

Het is nog niet zo lang geleden dat het album “The Burning Times” werd uitgebracht. Ondertussen ben ik echter al weer terug in de studio en ben ik bezig met nog twee songwriter albums. 

De ene is getiteld ‘Stop The Wars’ en is een mix van hedendaagse nummers die ik heb geschreven en het andere album heet ‘The Lone Night Rider’ en wordt een meer Keltisch/Folkrock album. 

Ik hoop er tenminste één af te hebben voordat het touren volgend jaar begint, en wie weet misschien zelfs allebei de albums. 

Uit ervaring weet ik dat het moeilijk is om hier een tijdschema aan te koppelen, omdat de duur van een creatief proces moeilijk te voorspellen is. 

Let op updates over de voortgang van deze albums op deze pagina. Als je een gratis sample wilt van een of twee van de nummers van de cd’s, als ze klaar zijn, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief hieronder. 

Mijn nieuwe cd ‘The Burning Times’ is nu te koop en kunt u ook digitaal downloaden vanuit mijn muziekwinkel pagina. De fysieke cd wordt verstuurd over de hele wereld. 

De cd ‘Whispers I The Wind Trio” staat gepland voor 2022.

Join my mailing list for the latest news and free things

Hi friends, sign up to my mailing list for a once in a while newsletter and receive a free MP3 track as well as other surprises now and again. Your email will be private and no one else will have access to it.

CELTIC ALBA DUO