Bio

Bob Ferguson Songwriter

Singer-songwriter

Bob Ferguson Songwriter optræder med alle sine egne sange. Fra de tidlige dage med Beggars Row og med Celtic Horizon, senere gennem hundreder af solo forestillinger. Bobs sange er skrevet for at involvere publikum med lette omkvæd og medleys. Publikum synger med på Bobs nye sange fra første omkvæd. Ældre favoritter Abbo Kintay, Soldiers of Peace og A Thousand miles from home er ofte med i hans sæt. Bobs første solo Cd 'I will fly like an eagle in the sky' blev udgivet den 3. marts 2018. Den anden solo-cd 'The Burning times' blev udgivet i 2020. Yderligere to album er på indspilningsfasen.

 

Music

0:00/???
 1. 1
  Your price

  Will you be my friend

  Please choose a price: £ GBP (£0.10 or more)

  Please pay at least £0.10

  Out of stock
  0:00/4:58
 2. 2
  Your price

  I will fly like an eagle in the sky

  Please choose a price: £ GBP (£0.10 or more)

  Please pay at least £0.10

  Out of stock
  0:00/4:21

Press photos

first solo songwriter album

Bob Ferguson |poster

Second solo songwriter album

Live Video

Press / Reviews

Fra Spectra Travel, et firma med underholdning. 27. januar 2020 

I årenes løb har Spectra brugt Bob Ferguson og hans bands Celtic Horizon og Beggars Row til at underholde mange af vores virksomhedskunder. 

Bob er en naturlig charmør, har en god stemme og leverer mange traditionelle og mere moderne sange med god stil. 

Han har altid det sjovt på scenen, elsker at interagere med gæsterne og kan altid stole på, at han læser lokalet, så publikum føler, at de er en del af oplevelsen. 

Vi elsker at have Bob til at spille for vores kunder!

22. januar 2020. Bob Ferguson Songwriter.  

De sidste par år havde vi fornøjelsen at have den skotske musiker Bob Ferguson på scenen. Han er  en fantastisk underholdende musiker.  

Med Bob i huset er du sikker på at have en underholdende eftermiddag eller aften. Og musikken,  han spiller, er forskelligartet.  

Skotske og irske folk musik, men også sange lavet af ham selv. Vi kendte Bob allerede fra koncerter,  han spillede i vores folk klub med Beggars Row og Celtic Hearts.  

Men hans solokoncerter er også af høj kvalitet. Så når du har chancen for at få ham på scenen i din  Folk klub, pub eller festival .....?! Book denne fyr!  

Klaas Vis  

Folkclub Oosterleek  

Holland.

Richard Eckhoff Chairman association/forum Begegnungsstätte Heinrich-Kunst e.V.  Germany

Vores forening arrangerer blandt andet traditionelle koncerter, især regional musik fra lavtysk kultur. Skotsk og keltisk musik svarer meget til dette program. 

Bob Ferguson gav os med sin musik indsigt og indtryk i hverdagen i det skotske liv. I sine ballader sang han om kærlighed, vandring, landskabet og havet. 

Han underholdt publikum vidunderligt, gik gennem tilskuernes rækker og opfordrede alle til at synge med. Publikum følte sig transporteret til Skotlands højland og lavland og havde dette smukke landskab i tankerne.

Vi takker ham for denne fantastiske koncert, og vi ser frem til at se ham igen i efteråret 2020. 

Richard Eckhoff Formand forening / forum Begegnungsstätte Heinrich-Kunst e.V.

 

 4. Februar 2020.  

 

Altid sjovt at se Bob Ferguson på scenen. En god sanger og publikum er altid engageret og involveret. Hvis du har lyst til god musik og sjov, er Bob din onkel! Et godt udvalg af sange også.  

Menno Schilstra,   

Vijverpark Festival.

Stage plot & tech rider

Turs